ayu's FotoPage

By: ayu hussain

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 3-Jun-2009 13:41 Email | Share | | Bookmark
Singapore!!!

Haloooo....

Hehehehe.. Baru-baru ni aku gi kenduri kawen sedara aku kat Singapore.. & sempat gak la jalan2 cuci mata.. Hehehehe... Org sana lawa2 & encem2.. hehehehe..

So, kat bwh ni aku sertakan photo yg aku snap sepanjang aku kat sana.. Enjoyyyy!!!



Orait, pic kat atas ni waktu mula2 aku sampai kat Singapore.. Ni kat last station Keretapi Tanah Melayu... Tak igt la apa nama tmpt ni.. hehehe..




Orait... Kat atas ni lak umah Mak Teh.. Selama 2 malam aku kat S'pore, aku tido umah Mak Teh ni la... 3 tingkat tu... huuhuhu...




Lepas majlis nikah selesai on saturday tu, kitorang gi ronggeng2 kat Geylang Serai Market.. Hehehe.. Pastu sesat kat Engku Aman Road.. hahaha.. dah sesat2 pun sempat gak amik gambar..



Sesat kat Jalan Engku Aman ni lah..




Then malam tu, Mak Teh ajak gi mkn Murtabak S'pore.. Mmg sedap giler giler & giler.. Tp besar sgt murtabak dia.. Tak larat nak abiskan.. Huhuhu.. Kat atas tu Murtabak Daging.. Murtabak Ayam pun sdp gak,. Aku sempat gak curik skit mak aku punya.. Hahaha.. Pastu lepas kenyang, aku decide untuk blk umah Mak Teh naik MRT bawah tanah.. Leh bakar blk kalori aku tu.. hahaha..
Ni la suasana MRT kat S'pore..




Then Ahad pagi, sebelum gi kenduri tu, smpat gak aku gi melawat Makam Habib Noh.. Tapi aku tak masuk.. Duk luar jer.. Kat bwh ni photo Makam Habib Noh... kalau ada masa melawat S'pore, gi la lawat yer..




And the last but not least, kat bwh ni picture pengantin & mak ayah kpd pengantin pompuan..






Tata...

Quote:
Kak Jem ---->>> Hehehehe.. Ayu tido tingkat yg kat tgh.. Best tu...


Sunday, 19-Apr-2009 17:05 Email | Share | | Bookmark
4 dayS iN Shah ALam..

Salam & Hi to all..

Lama sangat aku tinggalkan fp ni bersarang mcm ni je kan. hehehe.. sorry guys.. busy busy & busyyyy sgt..

Now aku kat Shah Alam.. Ok, the exactly name is TTDI Jaya.. Umah Mak Usu & my cousin, Tasya.. Yesterday is the "boring day".. So, kitorang pun gi la tgk movie kat Cinelesure Damansara.. After that saja nak lps gian pegang mic, so gi karok kat dpn cathay cineplex tu..RM1 per song.. hehhe.. ok lah kan?? So, amik 10 lagu jer.. Tu pun suara dah naik serak2 pecah lobang k.. hahaha..







Cute kan Tasya ni? Hehehe...




Say Cheese..!!




Ok... this is last pic.. After that, we go bebongggggg until 2:00 AM !! haahahaha..

Quote:
To Kak Jem --> Hehehe.. tulah pasal.. Nasib baik tak telan mic tu.. Hehehe. Jom karok sama2..


Sunday, 1-Mar-2009 14:17 Email | Share | | Bookmark
Engagement.. Not me ok!

 
 
 
View all 6 photos...
Hi everybody..

I'm so sorry because I can't update my fp oftenly. I dont have much time lately.. But here are some photos that I can share with you all..

Yesterday I went to my friend's house..She get engaged with Merlimau guy. Hehehe.. Actually she was my colleague during my working as a Tesco's Cashier in year 2005.. At that time, people always say that we're twin.. They said our faces no much different & this make they confused.. Hahaha.. Is it?? hahahaha.. But when I asked my mom, she said, "mana ada.. tak sama lgsung.." hehe.. Hmm.. Its ok.. People can say whatever they want.. But you..., YOU judge it yourself k..

Hope you'll enjoy the photos..



See.. Same or not?? X sama lgsung kan..?? But the guy's side thought I'm her sister.. hahaha.. Very funny..



So, this is Kak Baiti with her fiance, Nordin...



Norbaiti Hainie---> Semoga Berbahagia..



Friday, 20-Feb-2009 08:38 Email | Share | | Bookmark
Hatyai Thailand

with mak n makcik2.. hehe
The only halal place to eat.. huhu
My Hotel..
View all 12 photos...


This is my mom (red blouse) with her friend and daughter of her friend



Credit to Mr. Penjual Kelapa Bakar at Hatyai becoz this picture has been snap by him..





Finally i got time to update my FP.. fuh.. Biasa la.. Alwayz BZ since i've started my practical at Selia Selenggara a few months ago.. Actually this is a little bit old picture i.e. a few months ago just before i've started my practical.. I'll try to update my new photo sooner..
Allright, just for now.. gtg.. enjoy the photo..



Friday, 6-Feb-2009 04:30 Email | Share | | Bookmark
Hmmm...

 


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net